Velkommen

Book en tid


VelkommenVelkommen til Klinik Grønnegaard

Klinikken er til for dig, som søger stedet, hvor du kan få lov til at forkæle dine fødder, hvad enten de er hårdt trængte eller bare fortjener lidt luksus. Vores fødder skal bære os hele livet, skal kunne holde til lidt af hvert, derfor er det vigtigt at vi giver vores fødder mere opmærksomhed.

Jeg kan nu som lægeeksamineret fodplejer, tilbyde dig og dine fødder, en god forebyggende og professionelle behandlinger. Se under mine behandlinger - hvilke og hvad du kunne ønske dig.

Klinikken er beliggende i et dejligt landligt område. I ”trekanten” mellem Sønderborg, Gråsten og Aabenraa - på Kidingvej ved T-krydset mod Tumbøl/Felsted. Dette at klinikken ligger på landet og er etableret i egen privat bolig, giver i sig selv en hyggelig, rolig og afslappet atmosfære omkring mine behandlinger.

Skulle det ikke være muligt at komme til min klinik, på grund af dens beliggenhed, er jeg også udekørende - Til enten private hjem, plejehjem eller institutioner. Læg en besked, enten via mail, mobilen med dit ønske og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt, så vi i fællesskab kan finde en løsning.

Hvis du lægger en booking i min kalender, vil jeg gøre mit til, at du vil føle og opleve velvære for dine fødder, lige meget hvilken behandling du måtte ønske. Om det evt. er fjernelse af hård hud, hælerevner, ligtorne eller måske en nedgroet negl som driller, står jeg klar. Jeg vil glæde mig til at modtage dig i min klinik – Helle

Altid mulighed for parkering ved min klinik.


Jeg er medlem af DBF - Dansk Behandlerforbund.


ÅbningstiderMandag  10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 20:00
Onsdag    08:00 - 16:00
Torsdag    Efter aftale
Fredag     Efter aftale
Lørdag    Efter aftale
Søndag    Efter aftaleEn hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com