Profil

Book en tid


ProfilMit navn er Helle Grønnegaard Lauridsen - årgang 1964. Opvokset i Korsør på Sjælland, men siden 1989 bosat i det sønderjyske. Blev den 04.12.20 uddannet til lægeeksamineret fodplejer V/Skønhedshuset i Vejle. Tog denne uddannelse med et ønske om, at kunne starte min egen klinik - blive ”herre” i eget hus. Og ikke mindst, med et stort ønske om at kunne give mine medmennesker en oplevelse af velvære.

Har tidligere arbejdet som Tandtekniker i 17 år, med aftagelig protetik, på et Dental laboratorium i Sønderborg. Et arbejde som jeg var meget glad for, men på grund af nedgang i ordrebogen, lukkede firmaet.

Prøvede så med lidt andre erhverv og uddannelser/kursus, men kunne mærke, at energien manglede, følte stadig ikke jeg var kommet på rette ”hylde”. Så med årene som gik, blev tanken om at kunne gøre noget for andre og især lysten til at blive selvstændig, at føle friheden ved at kunne bestemme selv - større og større. Og da jeg så faldt over muligheden for at kunne uddanne mig som lægeeksamineret fodplejer, slog jeg til.

Synes tiden og min alder var nået til, at prøve selvstændigheden. Så derfor, står jeg nu i en alder af 56 år, klar med egen klinik og med et ønske om at kunne byder alle velkommen, store som små i Klinik Grønnegaard.

- Hos mig vil du altid få en professionel og personlig rådgivning.
- En behandling som vil passe til dig og dine behov.


ÅbningstiderMandag  10:00 - 17:00
Tirsdag    10:00 - 20:00
Onsdag    08:00 - 16:00
Torsdag    Efter aftale
Fredag     Efter aftale
Lørdag    Efter aftale
Søndag    Efter aftale


En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com